Multistråle Sonar

Blueprint Oculus M-Serie Sonar

Oculus M-serien av multibeam sonarer er designet for bruk på tvers av et bredt utvalg av undervannsapplikasjoner, og er ideelt egnet for montering på mikro ROV plattformer. Deres robuste konstruksjon gjør de også til et utmerket valg for større arbeidsklasse ROVer og annen subsea infrastruktur.

Vårt utvalg av sonar inneholder alle komponenter, kabler og programvare du trenger for å komme raskt igang med en Oculus multibeam sonar.

Hvert sett inneholder en sonar, 10m dekkledning, strømforsyning, robust lagringsboks, ethernet patch-ledninger, programvare og brukerhåndbok.

Med 200 meters rekkevide er den sonaren et kostnadseffektivt alternative til tradisjonelle mekaiske sonarer, som typisk blir brukt for langdistanse navigasjon og situasjonsovervåkning.

 

Dette er en dobbelfrekvens sonar som tilbyr 120 meters rekkevidde ved 750kHz og 40 meter rekkevidde ved 1.2MHz. Den er ideell for navigering og høyoppløselige bilder for nærbilde identifikasjon.

Tilbyr den absolutt høyeste oppløsningen innefor M-serien. M1200d kan med stort hell benyttes ved utførelse av spesialoppdrag hvor billedkvalitet er avgjørende.

Send oss en henvendelse