ROV Systemer

The MarineNav Advantage

De fleste ROV systemer krever kostbare pakninger, deler som har planlagt begrenset levetid, omfattende service, vedlikehold eller reparasjoner som er både tidkrevende og krever betydelig kunnskap. Faktorer som kan skape begrensninger for brukerens glede av produktet.

Klikk her for å se hva MarineNav gjør for å bygge verdens beste ROV

Siden 2005 har MarineNav blitt en foretrukket global leverandør av avanserte og robuste marine elektroniske systemer. Ved lanseringen av Oceanus serien har MarineNav utviklet et ROV system som oppfyller de samme robuste prinsippene for produkter som skal brukes under krevende forhold, og samtidig imøtekommer de svakheter man har sett på andre produkter innenfor denne varegruppe. Når de aller fleste delene produseres internt opprettholdes MarineNav overlegne kvalitetskontroll og fokus på detaljer som sammen støtter MarineNavs garanti for kundetilfredshet.

Spesielt utviklet for det norske markedet.
En solid ROV med strøm gjennom kabel, 6 vektoriserte thrustere, Full HD 1080p kamera, HDMI utgang og WiFi Video Broad cast, 18.5” skjerm for video.
Vekt 8.6 kg - settes enkelt ut av en person

 

En proff modell med utstyr du ikke finner på andre ROV-systemer i inspeksjonsklassen noe som inkluderer vektorisering, iP65, day-light skjermer og du trenger bare trykke på 1 knapp for å starte opptak.

 

Rimelig, fullt bærbar, 100% batteridrevet og kompakt ROV med full sidebevegelse. Dette kompakte ROV-systemet, som kan passe i et 12-tommers rør, har avanserte funksjoner, inkludert seks vektoriserte thrustere og et full HD 1080p innebygd kamera.

MarineNav Oceanus Hybrid er en svært godt utstyrt ROV med spesifikasjoner og tilbehør man tidligere bare kunne drømme om på større ROVer, til en meget fordelaktig pris.

 

MarineNav Hybrid Plus kombinerer enkel drift med forbedret teknisk spesifikasjon med bla 15’’ videoskjerm, HDMI uttak og muligheten til å koble til ulike typer ekstrautstyr. Alt til en overkommelig pris.

 

En riktig profesjonell arbeidshest med mye kraft, vektoriserte thrustere, supert Full HD kamera som kan gå til 305 meters dyp.

 

MarineNavs Oceanus Ultimate ROV-system har en unik åtte vektorisert thrusterkonfigurasjon som muliggjør en rekke bevegelser som sjelden er sett i ubåt-systemer, inkludert vedvarende nedsenkbar stignings- og rullemanøvrerbarhet.

 

SeaSpection har som målsetning å kunne tilby tilleggsutstyr hentet fra øverste hylle hvor kvalitet og funksjonalitet står i fokus. Dette gjelder uansett hva slags type tilleggsutstyr vi snakker om.

Brukervennlighet tror vi er nøkkelen til suksess og vi vektlegger derfor dette.

Utvalget vil utvides etter hvert ikke minst etter innspill fra våre kunder og hva de har behov for.

 

Send oss en henvendelse