Sidescan Sonar

Blueprint StarFish Sonar

Sidescan sonarer er særlig egnet på grunt vann, de er lette å transportere og den bærbare slepsesonaren er mindre enn 40 cm lang, som bruker den nyeste avanserte digitale CHIRP-akustiske teknologien til å produsere spektakulære bilder av havbunnen.

Starfish er en serie side-scanner sonarer med meget gode spesifikasjoner med en taubar kropp som er mindre enn 40 cm lange. De bruker det siste innenfor avansert CHRIO akustisk teknologi for å produsere spektakulære undervannbilder.

 

Den mest populære modellen som kombinerer 450Khz chirped operasjoner med en 0,8° horisontal stråle bredde for høyere definisjon.

 

Vårt høyeste definisjonssystem, som kombinerer 1MHz chirped-operasjon med en 0,3 ° horisontal strålebredde, som ofte brukes til søk og redningsapplikasjoner.

 

En skrogmontert versjon av vårt StarFish450F-system, egnet for små kystfartøyer som opererer i grunt vann.

 

StarFish 453 OEM består av 2 selvforsynte transducer elementer og et StarFish kretskort som gir OEM kunder muligheten til å bygge inn dette utstyret i kundens eget utstyr.

 

Vi tilbyr også et bredt utvalg av tilleggsutstyr som kan brukes med systemer levert fra oss. Alt av tilbehør kan integreres, slik at det har lang levetid.

Send oss en henvendelse