StarFish 450H

Avansert design

Starfish 450H er en rimelig høy ytelsessonar for montering på skipsskrog som leverer spektakulære bilder fra sjøbunnen. Det kompakte slim-line designet kombinert med den fleksible monteringsbraketten sikrer at systemet kan plasseres korrekt on hvilket som helst fartøy og gi deg de aller beste bildene.

Høy ytelse

Ved å bruke avansert digital CHIRP akustisk teknologi utviklet for den profesjonelle undervanns inspeksjons industrien kan StarFish 450H se objekter på lengre avstand uten å miste bildekvalitet. Den konkurrer med mange større kommersielle systemer og den intuitive programvaren forenkler bruken for alle.

Enkel bruk

Serien er konstruert for å være plug-and-play, koble den til din Windows PC eller laptop via USB port. Den er liten og lett men samtidig robust og StarFish 450F håndteres enkelt av en person. Ganske enkelt sjøsett sonaren for hånd og tau den fra din båt for å fange og ta opp bildene fra havbunnen. Den brukervennlige programvaren gjør dette arbeidet enkelt for alle.

Enkel engangs installasjon på ditt fartøy betyr at du nå har muligheten å ta real-time digitale bilder av sjøbunnen hver gang du benytter fartøyet. StarFish 450H er enkelt å operere og den brukervennlige programvaren gjør det uproblematisk å ta opp bilder av havbunne.

Tilgjengelig

I og med at din StarFish 450H er fastmontert på ditt fartøy er det også tilgjengelig til en hver tid og gir deg muligheten til å ta opp bilder fra havbunnen hver gang u er ute med båten. Med det skrogmonterte systemet trenger du ikke bekymre deg for at kabler el. skal henge seg fast ei heller at du ved et uhell kapper kabelen med fartøyets propeller.

System Setup

The Sonar connects to the Top Box. The Top Box then connects to the power source and any Windows based PC or Laptop via a USB connection to display, record and playback digital sonar images using StarFish Scanline software.

  1. Starfish 450H Side Scan Sonar "Hull Mounted" Transducer Head
  2. Starfish 450 Top Box (includes USB and power cables)
  3. 5m or 20m cable (included with StarFish 450H Sonar)
  4. AC Mains power adapter (supports 110V and 240V)
  5. Customer supplied DC power supply 9V-28V (i.e. battery)
  6. Customer supplied PC or Laptop (with at least 1 free USB port and Windows XP, Windows Vista or Windows 7)

BASISK SPESIFIKASJON

Størelser:  190, 127, 33 mm
Vekt i luft:  0.7 kg
Vekt i ferskvann:  0.3 kg
Dybde Rating:  50 m
Maksimal Rekkvidde:  100 m

→ Datablad

→ Introduksjon

starfish_450hcore_1.jpg
starfish_450h_1.jpg
starfish_450h_2.jpg
starfish_450h_3.jpg
starfish_450topbox_1.jpg

Send oss en henvendelse