StarFish 452F

Enda bedre ytelse

Med StarFish 452F får du bilder med enda høyere definisjon opp på din PC. Med halvparten av den horisontale strålevinkelen (med dobbel oppløsning) av den populære 450F modellen, og Blueprint avanserte digitale CHIRP akustiske teknologi utviklet for det profesjonelle undervanns inspeksjonsmarkedet. StarFish 452F leverer klare bilder ved avstander opp til 100 meter på hver kanal ( totalt 200 meter dekning ). Den konkurrerer med mange langt større kommersielle systemer når det gjelder å levere spektakulære bilder av havbunnen og gir brukeren et utall med muligheter til å laste ned ulike data som følge av sin intuitive programvare..

Bærbart system

StarFish 452F en mindre enn 40cm lang og dermed liten nok å bli transportert i en ryggsekk. Den veier lite og du setter den raskt ut. StarFish 452F krever ingen permanente installasjoner, noe som gjør den enkel å transportere og du er ikke avhengig av et bestemt fartøy.

Utstyret leveres i en Pelicase koffert som gjør det enkelt og sikkert å transportere.

Avansert design

StarFish 452F er den kostnadseffektive høy ytelses taubare sidescanner, sonaren som fremskaffer spektakulære bilder av sjøbunnen. Den kompakte hydrodynamiske tre-finne kroppen gir en fremragende stabilitet når sonaren blir tauet noe som ytterligere forbedrer bildene som vises. 

Den er liten og lett, men samtidig robust. Dette gjør at StarFish 450F enkelt kan håndteres  av en person. Ganske enkelt sjøsett sonaren for hånd og tau den fra din båt for å fange og ta opp bildene fra havbunnen. Den brukervennlige programvaren gjør dette arbeidet enkelt for alle.

StarFish 452F har en inline konnektor som gjør det mulig å bytte kabel mens systemet er i drift. Det er også mulig å forlenge kabelen dersom dette vil gjøre ditt arbeide enklere.

System Setup

The Sonar connects to the Top Box. The Top Box then connects to the power source and any Windows based PC or Laptop via a USB connection to display, record and playback digital sonar images using StarFish Scanline software.

  1. Starfish 452F Side Scan Sonar "Towfish" Transducer Head
  2. Starfish 450 Top Box (includes USB and power cables)
  3. 20m cable (included with StarFish 452F Sonar)
  4. AC Mains power adapter (supports 110V and 240V)
  5. Customer supplied DC power supply 9V-28V (i.e. battery)
  6. Customer supplied PC or Laptop (with at least 1 free USB port and Windows XP, Windows Vista or Windows 7)

BASISK SPESIFIKASJON

Størelser:  378, 110, 97 mm
Vekt i luft:  2 kg
Vekt i ferskvann:  1 kg
Dybde Rating:  50 m
Maksimal Rekkvidde:  100 m

→ Datablad

→ Introduksjon

starfish_452fadvanced_1.jpg
starfish_452f_1.jpg
starfish_452f_2.jpg
starfish_450topbox_1.jpg
starfish_pelicase_1.jpg

Send oss en henvendelse