StarFish 990F

Ultra Høy Definisjon

StarFish 990 er den ultimate HD oppløselige side scanner sonaren for ekstrem billeddefinisjon og måloppdagelse. Basert på den utprøvde designen til 450F bruker StarFish 990F høy frekvent 1Mhz akustisk chirped pulseringer med 0,3° horisontal strålebredde for å levere de mest detaljrike bildene i StarFish serien.

Med en 35 meters rekkevidde på hver kanal (noe som gir 70 meter total dekning), er StarFish 990F det ideelle verktøy for HR undersøkelser i havner, i forbindelse med vitenskapelige undersøkelser, innenlands vanntilførsler og sist men ikke minst i forbindelse med søk & redning.

Avansert design

StarFish 990F er den kostnadseffektive høy ytelses taubare sidescanner, sonaren som fremskaffer spektakulære bilder av sjøbunnen. Den kompakte hydrodynamiske tre-finne kroppen gir en fremragende stabilitet når sonaren blir tauet noe som ytterligere forbedrer bildene som vises.

Den er liten og lett, men samtidig robust. Dette gjør at StarFish 990F enkelt kan håndteres  av en person. Ganske enkelt sjøsett sonaren for hånd og tau den fra din båt for å fange og ta opp bildene av havbunnen. Den brukervennlige programvaren gjør dette arbeidet enkelt for alle.

Kompakt, robust og bærbart

StarFish 990F en mindre enn 40cm lang og dermed liten nok å bli transportert i en ryggsekk. Den veier lite og du setter den raskt ut. StarFish 990F krever ingen permanente installasjoner noe som gjør den enkel å transportere og du er ikke avhengig av et bestemt fartøy.

Utstyret levers i en Pelicase koffert som gjør det enkelt og sikkert å transportere og oppbevare utstyret.

System Setup

The Sonar connects to the Top Box. The Top Box then connects to the power source and any Windows based PC or Laptop via a USB connection to display, record and playback digital sonar images using StarFish Scanline software.

  1. Starfish 990F Side Scan Sonar "Towfish" Transducer Head
  2. Starfish 990 Top Box (includes USB and power cables)
  3. 20m cable (included with StarFish 990F Sonar)
  4. AC Mains power adapter (supports 110V and 240V)
  5. Customer supplied DC power supply 9V-28V (i.e. battery)
  6. Customer supplied PC or Laptop (with at least 1 free USB port and Windows XP, Windows Vista or Windows 7)

BASISK SPESIFIKASJON

Størelser:  378, 110, 97 mm
Vekt i luft:  2 kg
Vekt i ferskvann:  1 kg
Dybde Rating:  50 m
Maksimal Rekkvidde:  35 m

→ Datablad

→ Introduksjon

starfish_990fadvanced_1.jpg
starfish_990f_1.jpg
starfish_990f_2.jpg
starfish_990topbox_1.jpg
starfish_pelicase_1.jpg

Send oss en henvendelse