X150 USBL Beacon

Vi har nå gleden av å introdusere Blueprint Subsea SeaTrac X150 Mikro-USBL sporings beacon. Den er bygget rundt et robust bredbånd sprednings system, og denne multi-purpose akustiske transponder beacon er i stand til å samtidig spore opp til 14 sporingsenheter mens den gjennomfører toveis dataoverføringer.

Aplikasjone består av

  • Multi-beacon sporingssystem (for ROV, AUV og dykkere etc).
  • Fjernkontroll og oppfølging av undervanns utstyr
  • AUV/dykker telemetri linker
  • Muligheten til å lese av dybde, attitude og orienteringsmåling.

Posisjon Sporing

Når utstyret er brukt i sammenheng med en posisjonerings applikasjon blir X150 brukt nedsenket fra morfartøyet og forbundet med en PC som kjører SeaTrac PinPoint display og programvaren som loggfører data. Alle posisjoner er behandlet av X150 beacon enheten slik at man ikke trenger annen maskinvare.

Undervannsutstyret som skal spore (inkludert dykkere, ROV, AUV osv.) er utstyrt med et X110 beacon og kan eventuelt bruke dataporten for å gi periodisk akustisk kommunikasjon med andre systemer og sensorer. I denne typen operasjoner kan opptil 14 beacon bli sporet på avstander opp til 1km målt fra X150 beacon som blir nedsenket fra morfartøyet. De ulike posisjonene kan videresendes til andre beacon enheter i nettverket.

Datamodemer

I en modemapplikasjon er beacons montert i hver ende av de nødvendige datalinkene, og adresserbare datapakker utveksles mellom de Acoustic Communication Stacks ved hjelp av protokoller som sikrer integriteten til data, buffering og gjenopptakstransmisjon i tilfelle av tap av pakker.
Bruken av X150 USBL beacon vil tillate at forespørselsenden av koblingen gir en relativ posisjon til fjernmodemet under datautveksling, mens X110 beacon enheten vil gi avstand mellom modemene.

Intergrerte beacon sensorer (slik som dybde, attitude og strømforsyning) kan også bli overvåket på avstand av det spørrende modemet.

AHRS

Hver beacon enhent har innbygget en 9 Degrees-of-Freedom (9-DOF) Attitude og Heading Referanse System, som henter data fra det innebygde MEMS gyroskopet, akselerometer og magnetometer for å beregne pitch, roll og yaw informasjon som er tilgjengelig for eksterne applikasjoner via en kommunikasjonsport.

Systemintegrasjon

For OEM, systemintegratorer og utviklere tillater serial grensesnitt, ASCII basert kommandoprotokoll og SDK dokumentasjon rask integrasjon med eksisterende systemer, og gir funksjonalitet fra applikasjonsnivået (dvs. sporing eller toveisdatautveksling) ned til individuelle protokoller i den Acoustic Communication Stack for flere spesialkrav.

For å støtte utvikling og testprosessen gir SeaTrac programvare verktøypakke for å overvåke signalkvaliteten, utføre grunnleggende akustiske operasjoner (ping, datautveksling, rekkevidde og posisjon) og eksternt oppgradere beacon firmware.

BASISK SPESIFIKASJON

Størelser:  160, 55 mm
Vekt i luft:  708 g
Vekt i ferskvann:  508 g
Dybde Rating:  100 m
Akustisk rekkevidde:  1 km

→ Datablad

→ Brukermanual

→ Utviklerveiledning

Konnektor

x150_1.jpg
x150_2.jpg
x150_3.jpg
beacon_dimensions_x150.png

Send oss en henvendelse