SeaTrac PinPoint Programvare

PinPoint er en Windows basert programvare som tillater brukeren mulighet til spore opptil 14 beacon sporingsenheter, alle tilpasset SeaTrac akustiske beacon via en enkelt USBL beacon enhet.

PinPoint har en rekke funksjoner som hjelper brukerne til å utføre posisjonering-, navigasjons- og undersøkelsesoppgaver, inkludert logging og avspilling av operasjonelle data, grensesnitt til satellittposisjoneringssystemer, geografiske markører, rutepunkt og destinasjon navigasjon informasjon og sanntidsdata utgang til andre NMEA-kompatible systemer.

Data logget i forbindelse med operasjoner kan sees på mens jobben/navigeringen fortsatt utføres, og PinPoint kan eksportere geografiske data i en rekke tredje parts dataformater inklusive KML og CSV.

PinPoint er kompatibelt med Windows 7/8/10 og man behøver kun en PC med en fri serial port, eller en USB port i tillegg til en USB-til-Serial konverter.

Intuitive Navigation Skjerm

Det interaktive navigasjonsdisplayet viser brukeren et overblikksbilde av undervanns sporingsenhetene og tillater funksjoner som zoom, rotering, panorering og avstandsmålinger.

I tillegg til dette kan displayet bli fokusert på særskilte gjenstander og rotere for å utligne med den fjernstyrte telemetrien som blir overført fra beacon modemet. Dette hjelper ROV piloten med å fastslå fartøyets posisjon, og posisjonen til omkringliggende mål eller andre beacon enheter.

Ved bruk av DirectX grafikk maskinvare gjengivelse, gir navigasjonsskjermen en skarp og klar presentasjon av operasjonsområdet under sjøen, som støtter både polar- og kartesiske nett, metriske og imperial måleenheter (britisk fot/inch), og et bredt spekter av geodetiske referansesystemer, inkludert WGS84.

Lokal Beacon

PinPoint krever at et enkelt X150 USBL hode sjøsettes fra morfartøyet, og/eller operatørens posisjon på en plattform. Forskyvninger kan spesifiseres for plasseringen av GPS-mottakeren (eller annen geodetisk referanseinngang) og posisjonen til beacon enheten i forhold til plattformen.

Fjerstyrt Beacons

Opptil 14 fjernstyrte beacon enheter kan bli sporet/fulgt akustisk når man bruker PinPoint programvare. Hver av disse kan vises med historiske data overliggende på displayet.

Beacon kan enkelt identifiseres ettersom hvert beacon kan tildeles et navn, grafisk representasjon og farge, og i tillegg kan deres eksternt overførte dybde (for forbedret posisjonering), attitude og retning legges som overlegg på skjermen.

Markører

PinPoint gir brukeren mulighet til å legge til posisjonsmarkører ved å spesifisere lengde/bredde og dybde. Disse markeringene vises på navigasjonsdisplay og kan bli brukt som mål for et hvilket som helst fjernstyrt beacon enhet.

Markører kan importeres til PinPoint fra tredjeparts applikasjoner i en rekke filformater, inkludert KML og CSV.

Send oss en henvendelse