Service og vedlikehold

Mens alle MarineNavs produkter er designet og produsert i den canadiske provinsen Prince Edward Island, forblir de absolutt ikke der. MarineNavs elektronikk finnes ombord på tusenvis av fartøyer over hele verden, der de opprettholder en ekstremt høy driftssikkerhet. Vårt rykte for å levere høykvalitets, tilpassede produkter er eksemplifisert gjennom mangfoldet og antall kunder vi serverer.

For å finne ut mer om typer fartøy hvor du kan finne MarineNav-utstyr på kan du klikke på denne linken: Båter installert på

Vi utfører alle typer servicer og reparasjoner ved vårt verksted.

De gamle delene vi skifter ut med nye vil bli returnert tilbake til deg.

Når du sender inn ditt utstyr skal du føle deg sikker på at det er i de beste hender og at vi vil gjøre vårt ytterste for deg som kunde.

Når vi mottar ditt utstyr vil du etter at vi har tatt en diagnose på systemet gi deg en tilbakemelding med beskrivelse av hva vi mener må utføres for at systemet skal kunne fungere effektivt. I vår rapport til deg vil det fremkomme om arbeidene faller inn under garantiordningen eller om det blir å betrakte som en vanlig reparasjon. Dreier det seg om en vanlig reparasjon vil arbeidene være priset.

Noen ganger finner vi andre/flere feil og mangler ved utstyr etter at vi har åpnet det opp. Dette må vi derfor ta forbehold om. Ved slike tilfeller vil du bli kontaktet slik at vi sammen blir enige om hvilke arbeider som bør utføres.

Vi ber deg gi oss din tilbakemelding på om vi skal utføre de arbeidene vi beskriver i løpet av 4 virkedager dersom ikke annet er avtalt.

Send oss en henvendelse