X010 Modem Beacon

Vi har nå gleden av å introdusere BluePrint SeaTrac X010 transponder beacon og akustisk modem. Den er bygget rundt et robust bredbånd sprednings system og en DSP driver som kan svare på posisjonsforespørsler fra X150 beacon mens den gjennomfører mens toveis dataoverføringer med andre SeaTrac modemer.

Aplikasjone består av

  • ROV navigering
  • Dykker sporing
  • AUV/dykker telemetri linker

Datamodemer

I en modemapplikasjon er beacons montert i hver ende av de nødvendige datalinkene, og adresserbare datapakker utveksles mellom de Acoustic Communication Stacks ved hjelp av protokoller som sikrer integriteten til data, buffering og gjenopptakstransmisjon i tilfelle av tap av pakker.

Intergrerte beacon sensorer (slik som dybde, attitude og strømforsyning) kan også bli overvåket på avstand av det spørrende modemet.

Det er lagt til rette for full kontroll over transponder modemet gjennom et fult dokumentert serial kommando sett.

Posisjon Sporing

Når utstyret er brukt i sammenheng med en posisjonerings applikasjon, kan opp til 14 enheter bli sporet (inkludert dykkere, ROV, AUV, etc.) koblet sammen med en X010 eller X110 beacon.

Spørring er kontrollert av en X150 beacon enhet nedsenket fra morfartøyet og forbundet med en PC som kjører SeaTrac PinPoint display og programvaren som loggfører data. Alle posisjoner er behandlet av X150 beacon slik at man ikke trenger annen maskinvare.

Sensorer

Integrerte temperatur og trykksensor gjøre X010 beacon i stand til å overvåke sin dybde, og automatisk beregne den lokale lydhastigheten. Denne informasjonen innsamles av beacon modemet ved overflaten og brukes til å forbedre posisjonsbestemmelser (fix) i en sporingsapplikasjon/ programvare.

Systemintegrasjon

For OEM, systemintegratorer og utviklere tillater serial grensesnitt, ASCII basert kommandoprotokoll og SDK dokumentasjon rask integrasjon med eksisterende systemer, og gir funksjonalitet fra applikasjonsnivået (dvs. sporing eller toveisdatautveksling) ned til individuelle protokoller i den Acoustic Communication Stack for flere spesialkrav.

For å støtte utvikling og testprosessen gir SeaTrac programvare verktøypakke for å overvåke signalkvaliteten, utføre grunnleggende akustiske operasjoner (ping, datautveksling, rekkevidde og posisjon) og eksternt oppgradere beacon firmware.

BASISK SPESIFIKASJON

Størelser:  74, 59 mm
Vekt i luft:  300 g
Vekt i ferskvann:  170 g
Dybde Rating:  300 m
Akustisk rekkevidde:  1 km

→ Datablad

→ Brukermanual

→ Utviklerveiledning

→ Konnektor

x010_1.jpg
x010_2.jpg
x010_3.jpg
x010_4.jpg
beacon_dimensions_x010.png

Send oss en henvendelse