X110 Modem Beacon

Vi har nå gleden av å introdusere Blueprint Subsea SeaTrac X110 transponder beacon og modem. Den er bygget rundt et robust bredbånd sprednings system og denne multi-pupose akustiske transponderen beacon er i stand til å svare på posisjons forespørsler fra X150 beacon enhet mens den gjennomfører gjennomfører toveis dataoverføringer.

Applikasjonen inneholder

  • Fjernkontroll og spørremulighet for undervanns utstyret

  • AUV/Dykker telemetri linker
  • Mulighet for å lese av dybde, attitude og orienteringsdata

Datamodemer

I en modemapplikasjon er beacons montert i hver ende av de nødvendige datalinkene, og adresserbare datapakker utveksles mellom de Acoustic Communication Stacks ved hjelp av protokoller som sikrer integriteten til data, buffering og gjenopptakstransmisjon i tilfelle av tap av pakker.

Intergrerte beacon sensorer (slik som dybde, attitude og strømforsyning) kan også bli overvåket på avstand av det spørrende modemet.

Det er lagt til rette for full kontroll over transponder modemet gjennom et fult dokumentert serial kommando sett.

Posisjon Sporing

Når utstyret er brukt i sammenheng med en posisjonerings applikasjon, kan opp til 14 enheter bli sporet (inkludert dykkere, ROV, AUV, etc.) koblet sammen med en X110 beacon, og kan eventuelt benytte dataporten til å gi periodisk akustisk kommunikasjon med ande systemer eller sensorer.

Spørring er kontrollert av en X150 beacon enhet nedsenket fra morfartøyet og forbundet med en PC som kjører SeaTrac PinPoint display og programvaren som loggfører data. Alle posisjoner er behandlet av X150 beacon slik at man ikke trenger annen maskinvare.

Sensorer

Hver beacon enhent har innbygget en 9 Degrees-of-Freedom (9-DOF) Attitude og Heading Referanse System, som prosesserer data fra MEMS gyroskopet som er ombord, akselerometer og magnetometer for å beregne pitch, roll og yaw informasjon som er tilgjengelig for eksterne applikasjoner via en kommunikasjonsport.

I tillegg til dette vil en integrert temperatur og trykksensor gjøre X110 beacon i stand til å overvåke sin dybde, og automatisk beregne den lokale lydhastigheten. Denne informasjonen kan innsamles av beacon modemet ved overflaten og brukes til å forbedre posisjonsbestemmelser (fix) i en sporingsapplikasjon/ programvare.

Systemintegrasjon

For OEM, systemintegratorer og utviklere tillater serial grensesnitt, ASCII basert kommandoprotokoll og SDK dokumentasjon rask integrasjon med eksisterende systemer, og gir funksjonalitet fra applikasjonsnivået (dvs. sporing eller toveisdatautveksling) ned til individuelle protokoller i den Acoustic Communication Stack for flere spesialkrav.

For å støtte utvikling og testprosessen gir SeaTrac programvare verktøypakke for å overvåke signalkvaliteten, utføre grunnleggende akustiske operasjoner (ping, datautveksling, rekkevidde og posisjon) og eksternt oppgradere beacon firmware.

BASISK SPESIFIKASJON

Størelser:  134, 55 mm
Vekt i luft:  676 g
Vekt i ferskvann:  484 g
Dybde Rating:  2000 m
Akustisk rekkevidde:  1 km

→ Datablad

→ Brukermanual

→ Utviklerveiledning

→ Konnektor

x110_1.jpg
x110_2.jpg
x110_3.jpg
beacon_dimensions_x110.png

Send oss en henvendelse